Ferie Tenisowo-Kulinarne 2023

5-dniowe turnusy z gotowaniem i nauką gry w tenisa!

750  Rezerwuj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nauka gry w tenisa i gotowania!

Nauka gry w tenisa i gotowania!
Program codzienny Ferii 2023 w Przytok Tennis Club  i Studiu Kulinarnym Look&Cook
8:00-8:15 Przyjazd do Przytoku
8:15-9:00 Rozgrzewka Gry & Zabawy para tenisowe
9:00-9:30 Mini-drugie śniadanie – owoc, tost, owsianka, płatki, kanapki
9:30-11:00 Trening Tenisowy – zgodnie z programem nauczania Tenis 10
11:00-11:10 Pakowanie i przygotowanie do wyjazdu na naukę gotowania
11:30-12:00 Przyjazd do studia kulinarnego Look&Cook ul. Lotników 6
12:00-15:00 Warsztaty kulinarne w Studiu Look&Cook
15:00-16:00 Oczekiwanie na odbiór rodziców / Turnieje na Playstation 4/ możliwość kreatywnego malowania na sztalugach.
Program gotowania w Look&Cook:
Dzień 1:
– Rosół z własnoręcznie robionym makaronem
– Okrąglutkie pulpeciki w sosie pomidorowym, ziemniaki z koperkiem
i sałatka z ogórków kiszonych
Dzień 2:
– Pomidorowa z ryżem
– Grillowane podudzie z kurczaka, ziemniaki opiekane z ziołami, surówka
z marchwi i jabłek
Dzień 3:
– Zupa Minestrone (włoska zupa jarzynowa)
– Pizza margherita
Dzień 4:
– Zupa krem pieczarkowy z grzankami
– Kolorowe naleśniki z różnymi farszami
Dzień 5:
– Zupa ogórkowa
– Kluseczki: kopytka z sosem pieczarkowym.
Wiek: 7-13 lat
TURNUSY:
– 30.01-03.02.2023 – 750 zł pakiet tenisowo-kulinarny/ 400zł tylko pakiet kulinarny
– 06-10.02.2023 – 750 zł pakiet tenisowo-kulinarny/ 400zł tylko pakiet kulinarny
+50zł płatne gotówką kierowcy dla chętnych na transport do Przytoku.
Obowiązuje trasa i godziny trasy dojazdowej : https://przytoktenis.pl/transport/
Odbiór dzieci do godziny 16:00 w Studiu Look&Cook ul. Lotników 6 w Zielonej Górze ( za ulicą Dekoracyjną)

 

 

Powyższa oferta dotyczy szkolenia nauki gry w tenisa i gotowania dla dzieci i młodzieży